Deco Vermeulen logo

Ons aanbod

Alles voor ramen binnen & buitenscreens

In ons uitgebreid gamma van gordijnen, zonwering en buitenscreens kan u een geïnformeerde keuze maken om de visie van uw totaalinrichting te vervolledigen.

Wij gidsen u door de vele keuzes van het proces gaande van ophangsystemen en specifieke afwerkingen tot elektrische bediening.

Met een vakkundige plaatsing en een onberispelijke service voldoen wij met passie en expertise aan uw wensen.

Schilder-, behang- & tapijtwerken

Creëer warmte in uw interieur met behulp van de juiste kleuren en structuren.

In onze winkel kan u met ons uitgebreid assortiment kennismaken. Vervolgens komt onze zaakvoerder, Filip, bij u langs om te bespreken wat we bij u thuis kunnen realiseren. Wij staan u bij met raad en daad, geven ideeën qua stijl, inrichting en kleur. Bovendien heeft u de mogelijkheid om onze voorgaande realisaties te gaan bezichtigen.

Na keuze van de materialen en opmeting bezorgen wij u vrijblijvend een prijsofferte en ook na de realisatie staan wij altijd voor u klaar indien verdere klantenservice nodig is.

APORTA vouwdeuren

Met trots zijn we een gevestigde partner en alleenverdeler van APORTA in de wijde omstreken.

We bieden bijgevolg een ruime keuze aan kunstlederen vouwdeuren en voorzien een professionele en kwalitatieve plaatsing bij u thuis.

Vliegenramen & - deuren

Ons breed assortiment aan vliegenramen & -deuren omvat onder andere schuivende vliegendeuren, klapdeuren, inzetvliegramen, plissé vliegendeuren, PET-screens, etc.

Bovendien moet ook dit aspect van uw raambekleding passen binnen de totaalinrichting van uw woning en kunnen we advies geven wat betreft kleur en gaas.

Aarzel niet om ons te contacteren of een afspraak te maken indien u een vraag heeft of een vrijblijvende offerte wenst.