Wat ?


Dé gordijn - én zonwering boetiek in de streek

Waarom kiezen voor ons ? We geven u een paar goede redenen : vooraanstaande merken en kwaliteiten. Perfect maatwerk, ook in grote maten. Steeds vaker elektrisch bediend (home-motion). Alle ophangsystemen & afwerkingen. Gratis opmeting. Vrijblijvende en duidelijke offerte. Vakkundige plaatsing. Onberispelijke service. Maar vooral : nieuwe en frisse ideeën van een jong team.
Ben je van plan om te bouwen of grondig te renoveren ? Kom dan even kijken welke mogelijkheden er zoal bestaan in het uitgebreid gamma van gordijnen en/of zonwering. Ga je voor elektrische bediening ? Dan is een goed advies op voorhand zeer belangrijk. In onze toonzaal maakt u uitgebreid kennis met het volledige gamma.

Dealer van Inside Squid 'kleef' gordijnen

Schilderwerken : een perfect team

Bij ons vind je dat ietsje meer en beter. Vakmanschap ten top. De talrijke klanten zijn hier het bewijs van. Zowel in landelijke als strak minimalistische stijl. Onze schilders zijn onderlegd en ervaren. Wilt u één of meerdere kamers herinrichten ? Wij denken met u mee. Voor totaalinrichting met kasten op maat, een extra wand of plafond in gipskarton. Filip geeft advies aan huis daar waar wij de werken zelf uitvoeren.

Tapijt - stoffering

Eigentijdse karpetten en vasttapijt : volledig op uw maat , in uw kleur en in het door u gekozen materiaal.
Wol, Linnen, Zijde, Viscose, ... Eigen vakkundige plaatsingsdienst. Ideaal voor een grondige renovatie.

Meubelen bekleden ? Zeker, wij zorgen voor de stof & een feilloze stoffering door kenners !

Behang : Wallpaper power is back !

Exclusief behang

APORTA vouwdeuren

Wij verdelen ook de kunstlederen vouwdeuren van APORTA en zijn hiervoor alleenverdeler in de ruime omgeving. Hier ook zorgen wij voor een professionele plaatsing. Zie ook www.aporta-vouwdeuren.be.

Cadeaubonnen

Plezier je vrienden of familie met een CADEAU bon !

Zonwering voor BINNEN én BUITEN

Onze 'dada' : Zonwering en Raambekleding.

Zonwering zorgt voor een spectaculaire daling van het instralen van de zon,
beschermt uw meubilair en gordijnen én oogt bovendien ook mooi.
Als Luxaflex Inspiration Dealer en COPA premium dealer hebben wij een ruime keuze uit binnenzonwering.
VERANA én Luxaflex OUTDOOR zorgen voor de buitenzonwering.

Voor Velux-gordijnen kunt u ook bij ons terecht.

VLIEGENDEUREN EN RAMEN

Insecten ? Wij zorgen ervoor dat die buiten blijven en hebben hiervoor heel wat oplossingen : schuivende vliegendeuren, klapdeuren,
inzetvliegenramen, plissé-vliegendeuren. Voor alles een oplossing. Met zwart gaas, of ook zonwerend gaas. Heb je een huisdier ? Dan biedt PET-screen een goeie oplossing.